Ansigt

HYDRAESSENCE-SERIEN

Hydraessence er en ultra fugtighedsgivende ansigts linie, der består af fire produkter beregnet til professionel behandling. Serien fugter huden perfekt, nærer, glatter og giver glød. Den førende komponent i linjen er hyaluronsyre, som giver dyb og varig hydrering og fylder fine linjer og rynker

PUREPERFECTION-SERIEN

En professionel produktlinje designet til rengøring og pleje af ansigtshud, selv den mest følsomme og tilbøjelig til irritation. Produkterne fra serien giver dig mulighed for effektivt at fjerne makeup, urenheder og overskydende talg, hvilket efterlader en følelse af ekstraordinær friskhed og den ønskede hudkomfort.

Huden forbliver fløjlsblød, behagelig at røre ved og fugtes, klar til de næste faser af skønhedsbehandlinger.

YOUTHESSENCE-SERIEN

En luksuriøs serie af foryngende og løftende produkter. Baseret på 24k guld og SYN®-AKE peptid. Giver en spektakulær effekt af fyldning af furer og hudfoldninger.

Serien har en stærk opstrammende effekt, forynder og regenererer huden grundigt. Et intelligent og simpelt plejesystem og en hidtil uset brugervenlighed giver resultater, der kan sammenlignes med resultater efter æstetisk medicinbehandling.

SERIE 3 ROSER LIFTESSENCE

En avanceret anti-rynkeserie, der garanterer en spektakulær løfte- og foryngende effekt. Baseret på et unikt kompleks af tre rosenarter og dyrebare botaniske olier.
Nøgleresultatet af dens funktion er en kosmetisk ansigtsløftning, en mærkbar reduktion i rynker og modellering af ansigtsegenskaber samt gendannelse af hudens lysstyrke
og sunde glød.

WHITEGLOW-SERIEN

En unik serie designet til hud med ujævn pigmentering, pletter og misfarvning. Den koncentrerede styrke af innovative planteingredienser er lukket i to specialiserede produkter med den højeste effektivitet.

Linjen er baseret på White Ten ™ -komplekset af høj kvalitet, som har en intens lysende virkning og forbedrer hudtonen. Regelmæssig brug af produkterne under dermokosmetiske behandlinger gør det muligt at reducere størrelsen og intensiteten af ​​enhver misfarvning, desuden får huden optimal hydrering og fløjlsagtig glathed.

Diverse