Krop

THERMACTIV-SERIEN

ThermActiv-programmet er en slankende og opvarmende serie af tre luksuriøse produkter beregnet til professionelle SPA-behandlinger. Seriens unikke træk er brugen af ​​en innovativ ingrediens med en opvarmningseffekt, der giver den højeste komfort ved betjeningen. TermActiv skulpterer og former figuren, og det høje indhold af naturlige aktive ingredienser hjælper med at opretholde den slankende effekt længe efter behandlingen.

YOUNGLORY-SERIEN

Regenererende og foryngende kropsserie designet til at pleje hud, der mangler fasthed og med synlige rynker og strækmærker. Younglory-serien reducerer og bremser virkninger af biologisk og mekanisk ældning af huden.

Serien bruger rigdom af antioxidantgenskaber af rød frugt, der beskytter huden mod de skadelige virkninger af frie radikaler og de luksuriøse formler af ungdomsolier: druefrø, hindbær, granatæble og hyben.

NÆRINGSSERIE

Nutrideal-behandlingen, takket være den rigdom af naturlige olier og aktive ingrediensers gavnlige kraft, giver huden stærk regenerering, næring og intens hydrering. En sofistikeret kombination af planteaktive ingredienser, der er rige på vitaminer, bioflavonoider og antioxidanter, der neutraliserer frie radikaler, bremser hudens aldringsproces og giver omfattende fornyelse og genoplivning af hudceller.

Eksklusiv Nutrideal-pleje forhindrer effektivt hængende hud og forbedrer straks dens elasticitet. Ritualet ombryder kroppen og sanser med aromaen af ​​appelsin og chokolade, hvilket genopretter balancen mellem krop og sind.

FEMMESSENCE-SERIEN

En opstrammende og modellerende serie af produkter designet til professionel kropspleje med en tendens til at akkumulere overskydende kropsfedt og skabe cellulite. Takket være den innovative Lipout ™ -teknologi har HERLA-laboratoriet skabt en innovativ behandling til stimulering af processen med fedttermogenese.

Den unikke kombination af aktive ingredienser og olier af vegetabilsk oprindelse, der supplerer hinanden og virker synergistisk, bekæmper de grundlæggende årsager til cellulite og efterlader huden glat og smidig. Femessence-ritualet giver kroppen mulighed for at genvinde perfekte konturer og perfekt form.

PUREPERFECTION-SERIEN

Pureperfection-serien er en serie af naturlige olier og essentielle olier designet til professionel kropspleje, der understøtter intensiv hudregenerering og opretholder et sundt og ungdommeligt udseende. Serien inkluderer også et lys til aromaterapi kropsmassage.

YOUTHESSENCE-SERIEN

En luksuriøs serie af foryngende og løftende produkter. Baseret på 24k guld og SYN®-AKE peptid. Giver en spektakulær effekt af fyldning af furer og hudfoldninger.

Serien har en stærk opstrammende effekt, forynder og regenererer huden grundigt. Et intelligent og simpelt plejesystem og en hidtil uset brugervenlighed giver resultater, der kan sammenlignes med resultater efter æstetisk medicinbehandling.

GLAM HANDS-SERIEN

En luksuriøs serie designet til manicure behandlinger. Linjen inkluderer rosen salt, flødeskalning og nærende creme. Produkter med en let lyserød farve har en frisk blomsterduft, der perfekt slapper af og slapper af.

Alle produkter i serien regenererer og nærer huden, har rynke- og udglattende egenskaber. Terapien genopretter fasthed og dejlig blødhed i huden, hænderne ser sundere og yngre ud.

GLAM FEET-SERIEN

Serien er beregnet til pedicure-behandlinger – kosmetik og podiatri. Linjen inkluderer forfriskende salt, professionel skrælning, fodmaske og dræning af cremegel. Serien, beriget med essentielle olier af pebermynte og eukalyptus, stimulerer sanserne, giver en følelse af lindring og friskhed.

Efter behandlingen udglattes føddernes hud, den hårde epidermis fjernes, og fødderne opdateres. Serierne er rige på næringsstoffer og blødgør og fugter huden og giver fødderne perfekt glathed og komfort.

BADESALT

En række salte beregnet til badning af hele kroppen. Salte rig på værdifulde mineraler, der kommer fra saltlageaflejringer i Bochnia. Saltbade renser, nærer og regenererer huden perfekt.

De æteriske olier indeholdt i saltene slapper perfekt af og beroliger sanserne.